Ans Dito

Na 10 jaar in de Gezondheidszorg en 25 jaar in het onderwijs  gewerkt te hebben, heeft ze besloten om  iets te doen met haar 40 jaren bridge-ervaring en haar ervaring in het onderwijs. Deze combinatie heeft geresulteerd in het behalen van het diploma "bridgedocent" van de NBB. Ze heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van bridgelessen aan verschillende doelgroepen. 

Eddie Gnirrep

Is in 1973 begonnen met bridgen en in 1974 begonnen met het lesgeven in Bedrijfseconomie o.a. aan de RuG. Beide activiteiten heeft hij altijd met veel plezier en inzet gedaan. Hij combineert nu deze ervaringen door het geven van bridgelessen. Daarom heeft ook hij het diploma Bridgedocent van de NBB behaald.  Bridgen is voor veel  mensen een verrijking van het sociale leven waarbij plezier natuurlijk voorop moet staan. Dat plezier staat ook centraal in de cursussen. 

Titia Stavast

Heeft ruime ervaring in het lesgeven, advieswerk en projectmanagement. Toen zij op haar zestigste met pre-pensioen ging, heeft ze zich toegelegd op het geven van bridgelessen. Doet dit nu al weer een aantal jaren met zeer veel plezier. Ze heeft daar ondertussen al veel ervaring in. Ook Titia is in het bezit van het diploma Bridgedocent van de NBB.

 

Bert Paping

Hij is in 1970 op de studentenflat met bridgen begonnen en draait al jaren mee in de (sub)top van Nederland. Mooie resultaten waren de jeugdtitel paren in 1978, NK paren 2005, Open viertallen 2006 en seniotentitels in 2014 (paren) en 2017 (viertallen). Nu hij met pensioen is wil hij graag andere mensen (jong en oud) dit prachtige spel doceren en ook de meer ervaren bridgers de fijne kneepjes bijbrengen. Plezier in het spel staat voorop. hij heeft in 2018 het diploma Bridgedocent van de NBB gehaald.